Το μπέικιν πάουντερ (baking powder) είναι χημικό διογκωτικό υλικό της μαγειρικής, δηλαδή "φουσκώνει".
Τo μπέικιν πάουντερ είναι διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα), μαζί με κάποιον παράγοντα οξέως, συνήθως κρεμόριο
(τρυγικό κάλιο) ή θειϊκό αργίλιο, και κάποιον παράγοντα απορρόφησης της υγρασίας, που συνήθως είναι άμυλο (κορν φλάουρ).
Το φούσκωμα γίνεται λόγω παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα.
Προμηθευτείτε τα από το κατάστημά μας στην Βύρωνος 9 ή από το τηλέφωνο 2351026080-36709.
Πώληση Χονδρική- Λιανική
Διατίθεται χύμα.