Red Velvet ΜΙΓΜΑ. (ΣΥΝΤΑΓΕΣ RED VELVET)


Μίγμα για την παρασκευή αυθεντικού αμερικάνικουRed Velvet cake.
Συσκευασία 1 Kg 
ΜΟΝΟ 
7,00€ (λιανική τιμή)

Θα τα βρείτε στην Κατερίνη στην οδό Βύρωνος 9 ή στα Τηλέφωνα  του καταστήματος:2351026080 ή 2351036709.


ΣΥΝΤΑΓΕΣ RED VELVET


KEIK KOKKINO

ΣΥΝΤΑΓΗ
- RED VELVET 1.000 kg
- ΑΥΓΑ 0.350 kg
- ΛΑΔΙ 0.300 kg
- ΝΕΡΟ 0.225 kg
ΜΕΘΟΔΟΣ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί στο κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε
για 5 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα με φτερό.
Φουρνίστε στους 160-180° C για περίπου 45-50 λεπτά.
Μίγμα για την παρασκευή του Αμερικάνικου Red Velvet κέικ.
RED VELVET


-------------------------------

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ Red Velvet

 ΣΥΝΤΑΓΗ

Red Velvet 1000 gr

Λάδι 450 gr

Αλεύρι 900 gr

Νερό 320 gr

 ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό, στη πρώτη ταχύτητα

του μίξερ, για 3 λεπτά.

 ΨΗΣΙΜΟ

Θερμοκρασία: 160-170°

Χρόνος: 25-30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.



-------------------------------

RED VELVET
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ RED VELVET

Συνταγή
600 γραμ. Red Velvet
200 γραμ. Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
300 γραμ. Μαργαρίνη Παγωμένη (4°C)
150 γραμ. Φυστίκι Αιγίνης
100 γραμ. Λευκή Σοκολάτα δάκρυ
200 γραμ. Σπόροι της αρεσκία σας
40 γραμ. Μέλι ή Γλυκόζη
2 Αυγά

Μέθοδος
Χτυπάμε στο μίξερ με φτερό το μίγμα Red velvet, το αλεύρι, την μαργαρίνη,
το μέλι και τα αυγά για 5 λεπτά μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη μάζα. Μετά
προσθέτουμε τις σταγόνες λευκής σοκολάτας, το φυστίκι αιγίνης, και τους
σπόρους της αρεσκία σας, χτυπάτε για μισό λεπτό περίπου.
Στρώνουμε το μίγμα σε λαμαρίνα σε πάχος 1,5 εκ. περίπου, αφου έχουμε
τοποθετήσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στους 170° C για 17 λεπτά περίπου.
Όταν κρυώσει κόβουμε τις μπάρες στο μέγεθος της αρεσκίας σας.


---------------------------------------------

SOFT COOKIES
Συνταγή για παρασκευή Soft Cookies με Red Velvet
Μέθοδος:
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από την σοκολάτα και το αμύγαδο στον κάδο του
μίξερ και αναμείξτη με φτερό για 5 λεπτά περίπου, στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να
γίνει μία μάζα.
Στο τέλος του ζυμώματος προσθέστε τις σταγόνες λευκής σοκολάτα και το αμύγδαλο
κροκάν και χτυπήστε για μισό λεπτό.
Πλάστε την ζύμη σε στρογγυλό σχήμα στο επιθυμητό μέγεθος που θέλετε και
τοποθετήστε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
Φούρνος 170° C για 12 λεπτά.

Συνταγή:
900 gr Red Velvet

375 gr Μαργαρίνη παγωμένη (4°C)

150 gr Αλεύρι Ζαχ/κής

90 gr Μέλι ή γλυκόζη

60 gr  Λάδι Ηλιέλαιο

400-500gr  Σταγόνες Λευκής Σοκολατάς


150 gr Αμύγδαλο σπασμένο

------------------------------------------------

MUFFIN CAKE

Συνταγή για την εύκολη παρασκευή κέικ muffin με Red Velvet.
ΣΥΝΤΑΓΗ :
Red Velvet 1,000 gr.
Αυγά ολόκλ. 350 gr.
Λάδι ηλιέλ. 300 gr.
Νερό 250 gr.
ΜΕΘΟΔΟΣ
Τοποθετήστε στο κάδο του μίξερ το μίγμα red velvet με το αυγό και χτυπήστε για
3 λεπτά στην 2η ταχύτητα με φτερό, μετά προσθέστε το λάδι και το νερό και
συνεχίστε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά στην 2η ταχύτητα.
Τοποθετούμε το μίγμα σε φορμάκια και φουρνίζουμε.
ΨΗΣΙΜΟ
Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος 180-190° C.

Χρόνος: + 20 λεπτά

----------------------------------------------


RED VELVET
COOKIES

Συνταγή:
Red Velvet 1.000 gr
Μαργαρίνη παγωμένη (4°C) 500 gr
Αλεύρι Ζαχ/κής 400 gr
Νερό 130 gr
Λάδι Ηλιέλαιο 80 gr
Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας 400 gr

Μέθοδος:
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από την σοκολάτα στον κάδο του μίξερ και
αναμείξτε με φτερό για 5 λεπτά περίπου, στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει
μία μάζα.
Στο τέλος του ζυμώματος προσθέστε τις σταγόνες λευκής σοκολάτας και χτυπήστε
για μισό λεπτό.
Πλάστε την ζύμη σε στρογγυλό σχήμα στο επιθυμητό μέγεθος που θέλετε και
τοποθετήστε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
Φούρνος 170° C για 14 λεπτά.

--------------------------------------------------------------

ΤΑΡΤΑ-ΜΠΙΣΚΟΤΟ

Συνταγή για παρασκευή Τάρτας και μπισκότο με το μίγμα Red Velvet

RED VELVETΤΑΡΤΑ-ΜΠΙΣΚΟΤΟΣυνταγή για παρασκευή Τάρτας και μπισκότο με το μίγμα Red Velvet
Μέθοδος:Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με φτερό για 5 λεπτάπερίπου, στην μεσαία ταχύτητα, μέχρι να γίνει ομοιόμορφη ζύμη.Φούρνος 180° C για 18 λεπτά.

Συνταγή:
Red Velvet  1.000 gr
Μαργαρίνη Παγωμένη (4°C) 500 gr
Αλεύρι Ζαχ/κής 550-600 gr
Νερό  130 gr
Λάδι  Ηλιέλαιο 80 gr

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top